خرید قهوه گانودرما دکتر بیز کافه موکا
کافئین
کافئین از پرمصرفترین نوشیدنیهای ایران میباشد که میتواند انرژی شما را افزوده و شما را هشیارتر میکند، خستگی شما را کمتر میکند.
کافئین قهوه پس از ورود به سیستم اعصاب مرکزی، مانع از فعالیت آدنوزین شده و باعث افزایش انرژی شما میشود. همچنین کافئین باعث افزایش نوراپی نفرین که برای دقت، کنترل احساس، یادگیری و ادراک لازم است و افزایش دوپامین که عامل انرژی و لذت است میشود.
آزمایشات بسیاری نشان از بهبود عملکرد مغز میدهند: حافظه، انرژی، هشیاری و خلق و خو
همچنین قهوه باعث افزایش متابولیسم بدن به میزان 3 تا 30 درصد میشود. همچنین سرعت پاسخگویی فیزیکی شما را نیز حدود 10 درصد افزایش داده و دارای مواد ضروری ای همچون ویتامینهای ب2 (ریبوفلاوین) و ب3 (نیاسین) و ب5 (پنتوتنیک اسید)، منگنز و پتاسیم و منیزیوم است.
قهوه شما را دربرابر بیماری آلزایمر و زوال عقل محافظت کرده و خطر ابتلا به پارکینسون (30 تا 60 درصد)، سکته قلبی، دیابت نوع 2 و بعضی سرطانهای کبد و روده بزرگ را کاهش میدهد. همچنین به عنوان یک ماده ضدافسردگی و نشاط آور (حاوی دوپامین) استفاده میشود و کبد شما را نیز از سیروز محافظت میکند.
قهوه عربیکا: غنیترین قهوهی دنیا
عربیکا از معروفترین گونههای قهوه در دنیاست که بیشترین سطح کشت در زیر کشت جهان را به خود اختصاص داده ست.
به دلیل رشد گیاهان قهوه عربیکا در ارتفاعات 1000 تا 2000متری سطح دریا کشت دارند، این گیاه گلدار از دولپهای های نو است.
از مزایای قهوه عربیکا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
طعمی بینظیر و فوق العاده عالی + خاصیت ضدمیکروبی + افزایش هورمون اندروفین (مسکن طبیعی) + ترشی کم + حاوی مقادیر بسیارزیادی آنتی اکسیدان + تقویت استخوان بندی بدن
همچنین این قهوه دارای قیمتی گرانتر و اسیدیته کمتر نسبت به باقی قهوه هاست و از پرثباتترین نوع قهوه ست. از تلخی کمتری نسبت به باقی نژادهای قهوه برخوردار است.
قارچ گانودرما: پادشاه گیاهان
گانودرما از آن گیاهان شگفت انگیزیست که هر روزه دانشمندان و محققان خواص جدیدی از آن را کشف میکنند. سالیانه صدها مقاله در زمینه خواص و تاثیرگذاری آن بر بیماریهای مختلف در pubmed و گوگل اسکولار منتشر میشود.
گانودرما پس از خورده شدن در روده جذب شده و مستقیما به کبد رفته و کبد را پاکسازی میکند. همچنین با ورود به گردش خون، باعث افزایش درصد لنفوسیتهای خونی و بهبود قدرت ایمنی شخص میشود. در سیستم عصبی بر روی سلولهای عصبی تاثیر مثبت میگذارد.
گانودرما قارچی تلخ مزه است که دارای پولیپهای سمیست که شرکت بیز با کاشت بهترین قارچها در شرایط دمایی خاصو سپس تصفیه سازی کنترل شده تحت نظارت مهندسین کشاورزی و دانشمندان ایرانی شروع به تولید عصاره گانودرما کرده و پودر آن با قهوه عربیکا میکس شده و با افزودن باقی محتویات به فرآورده نهایی خود میرسد. لذا توصیه اکید داریم حتما از این محصول بهداشتی که مهر وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو دارد استفاده کنید و نه گانودرماهای دیگر. چون اگر خود گانودرما بدون جدا سازی مواد سمی و بدون عصاره گیری مصرف شود، خواص خود را نشان نخواهد داد و حتی به سلامت شما لطمه وارد خواهد کرد! در ضمن حواستان باشد گانودرما صدها گونه دارد که مهمترین و بهترین گونه آن لوسیدوم است پس هر گانودرمایی را مصرف نکنید.
قارچ گانودرما لوسیدوم
گانودرما سرشار از آنتی اکسیدان است، منبعی فوق العاده برای شما! میتواند از رشد توده سرطانی یا کیست جلوگیری کند و حتی آن را کوچیکتر کند. فشارخون و چربی خون شما را متعادل سازد. به عنوان ضدآلرژی و ضدحساسیت استفاده میشود و یک آنتی هیستامین قدرتمند است. به دلیل گردش در تمام رگها، میتواند هورمونهای شخص را کنترل کند. باعث ترمیم سلولی،جوانسازی و استخوان سازی میشود. دارای تری ترپن که یک ماده ضدسرطان است میباشد. همچنین دارای ارگانیک ژرمانیوم است که باعث تحریک سیستم ایمنی بدن شده و از سلولهای سالم نیز محافظت میکند و به عنوان یک درمان جایگزین برای: آلرژیها، آسم، آرتریت، ایدز، سرطان معرفی میشود که البته گمانه زنی هایی در این زمینه وجود دارد. با دارا بودن سوپراکسید دیسموتاز باعث تبدیل رادیکالهای آزاد و خطرناک بدن به اکسیژن میشود و یک آنتی اکسیدان قوی به حساب میآید و خواص ضدپیری دارد. همچنین دارای عناصر معدنی و غیرمعدنی ای همچون پتاسیم، منیزیوم برای کنترل فشار خون و جلوگیری از حملات قلبیست. خواص ضدافسردگی، نشاط آور و انرژی زایی دارد و با دارا بود کلسیم به استخوان سازی کمک میکند. منبع قوی ای برای آهن است که اکسیژن رسانی بافتی را بهبود میبخشد. با دارا بودن زینک در خود، باعث تولید و اصلاح هورمونهای رشد شده و سیستم ایمنی را تقویت میبخشد و عملکرد جسم و مغز را بهبود میبخشد.
کافه موکا
نوع شکلاتی کافه لاته است؛ که با شیرداغ، قهوه و کاکائو درست میشود. کاکائو سرشار از پلی فنول است که آنتی اکسیدانیست که بطور طبیعی در میوه و سبزیجات، شکلات و چای یافت میشود؛ فواید زیادی برای انسان دارند از جمله: کاهش التهاب، کاهش مقاومت به انسولین، کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) میشود. فلاوانول موجود در کاکائو، سطح نیتریک اسید را متعادل کرده (شل سازی ماهیچه عروق) و فشارخون بالا را کاهش میدهد و همچین باعث کاهش خطر حمله قلبی و سکته میشود. اثر رقیق کنندگی شبیه آسپرین دارد. پلی فنولها به جریان خون مغز و بهبود عملکرد ذهن کمک میکنند. همچنین نشانههای ضدافسردگی را بهبود میبخشد چون باعث تبدیل تریپتوفان به سروتونین (همان احساس لذت خوردن کاکائو:) میشود. مصرف شکلات باعث کاهش استرس بچه برای زنان باردار میشود. با دارا بودن تئوبرومین و تئوفیلین برای مبتلایان به آسم بسیار مفید است و اثر ضدالتهابی دارد.